top of page
vierdaagsebritt.jpg

Ulftse Avondvierdaagse 2022

Beste wandelaars,

Helaas hebben we besloten dat onze vereniging in 2022 niet meeloopt met de Ulftse Avondvierdaagse. We zijn blij dat al onze leden weer mogen sporten en dat onze enthousiaste leiding alle lessen draaiende houdt. In tijden waarin veel sportverenigingen kampen met een kadertekort, zijn we hier erg dankbaar voor!

Achter de schermen missen we echter structureel helpende handen. Lopende zaken worden opgepakt door onze bestuursleden, maar we zoeken nog steeds versterking: een nieuwe secretaris en ook nieuwe algemene leden zijn heel welkom. Zo zouden we de verschillende taken die komen kijken bij het draaiende houden van onze verenigingen, meer kunnen spreiden.

Het organiseren van de vierdaagse vraagt extra tijd en energie van onze vrijwilligers, zowel voor bestuursleden als voor leiding die meewandelt. Het is bijvoorbeeld altijd een uitdaging om de groepen zo in te delen, dat alle wandelaars en ouders tevreden zijn. Eerder wandelden we vooral met onze eigen leden, die we goed kennen. Doordat tegenwoordig ook veel niet-leden meewandelen, vraagt dit meer van onze begeleiders. Als wij iets doen, doen we het graag goed en daarom is besloten dat we de vierdaagse dit jaar aan ons voorbij laten gaan.

We willen de komende tijd de focus leggen op onze sportende leden en zorgen dat er voor hen leuke lessen en activiteiten op het programma staan. Onze dansgroepen treden weer op en ook onze turnteams mogen weer wedstrijden turnen. Ook hopen we in mei en juni de ouders van onze leden weer te ontmoeten in de zaal, tijdens kijklessen.

Hopelijk begrijpen jullie onze keuze en vinden alle enthousiaste wandelaars een ander sportief groepje om de Ulftse Avondvierdaagse mee te lopen. Wij hopen er in 2023 weer met de 'Pauluskids' bij te zijn.

Lijkt het jou leuk om ons bestuur te versterken, of wil je ons volgend jaar helpen bij het organiseren of begeleiden van de vierdaagse? Wij horen dat heel graag!

Sportieve groet,

Bestuur & Leiding

Gym-, Sport & Spelvereniging Gendringen

Liedjes
bottom of page