Lidmaatschap

  • Je mag altijd 3 gratis proeflessen volgen, voor je beslist dat je een lidmaatschap wil aangaan;

  • Aanmelden kan met een aanmeldingsformulier, je krijgt deze na de derde proefles mee van de leiding, of kunt het downloaden via het PDF-bestand op deze pagina. 

  • Wil je afmelden? Licht dan de leiding in en e-mail naar leden@gymvereniginggendringen.nl.  Afmelding van de gym kan elke maand. Voor turnen kan dit vanaf 1 mei t/m 10 september in verband met gemaakte kosten voor wedstrijden.

  • Bij doorgeven van de afmelding voor de 10e van de maand, gaat de afmelding de volgende maand in. Dus 9 september afmelden, betekent afgemeld per 1 oktober.

  • Bij een langdurige blessure waardoor er 2 maanden of langer geen lessen gevolgd kunnen worden, kunnen wij het lidmaatschap 'bevriezen'. U kunt hierover mailen naar de ledenadministratie. 

Aanmeldformulier

augustus 2020

Kosten lidmaatschap

Bij aanmelding betaalt u eenmalig € 10,- inschrijfgeld.

Per maand wordt de volgende contributie afgeschreven:
Gym:                             € 11 per maand

Seniorenturngroep:      € 13 per maand

Turnen: 1 x per week:  € 20,50 per maand*

Turnen: 2 x per week:  € 25,50 per maand*

* Aan het lidmaatschap van de turngroepen zijn aanvullende kosten en bijzondere verplichtingen verbonden. Zie ook de pagina Lidmaatschap turngroep.
 

Voor turnsters is de gym gratis. Als je 1 keer per week turnt, verwachten we dat je ook gymt op woensdag. Turn je 2 keer per week, dan is de woensdaggym niet meer verplicht. 

Wanneer je gym en/of turnen combineert met dansen bij Sport & Spel op donderdag, betaal je voor de goedkoopste activiteit de helft van de contributie per maand (€ 5,50)

 

Moeite met het betalen van de contributie? Lees hier meer over de ondersteuning die het Jeugdfonds Sport en Cultuur kan bieden.