top of page

Gym groep 1-3

Vanaf 3,5 jaar kunnen kinderen starten op deze les. Kinderen van groep 1 tot en met 3 gymmen ook op deze les, 's zaterdags van 10.30 tot 11.30 uur. 
 

Bij deze les komen kinderen zelfstandig gymmen, onder leiding van Lieke, samen met 2 assistenten. Hier leren kinderen spelenderwijs de basiselementen uit de turnsport, zoals een koprol of een spreidsprong. Ook leren ze samen spelen met andere kinderen en samenwerken. Alle kinderen worden op hun eigen niveau uitgedaagd om steeds meer nieuwe dingen te kunnen en durven. 

Het belangrijkste doel is dat de kinderen ervaren hoe leuk het is om te bewegen met elkaar. 
 

Interesse in een proefles? Mail dan naar Lieke via essinklieke@gmail.com.

zaterdaggym.jpg

'Het is eindelijk zaterdag, tijd om te gymmen! Papa brengt me weg. Eerst vind ik het spannend om alleen de gymzaal in te gaan, maar dan komt Indy mij al ophalen. Dag papa, tot straks! Ik ga voetballen met Lieke tot we in de kring gaan. We lezen de namen en dan gaan we heel hard rennen als de muziek aan is. Als de muziek uit is moeten we een standbeeld zijn. Nu mogen we op de toestellen. Het leukst vind ik de Airtrack. Ik maak heel veel koprollen en Tess helpt mij om de handstand te doen. Het lukt al bijna zelf! We oefenen ook een borstwaartsom, dat is moeilijk! Als ik bovenin het wandrek ben geklommen, roept Lieke dat het bijna tijd is. We doen een kat en muis spel en ik mag een kat zijn. Ik ren superhard en vang heel veel muizenstaarten. Als we klaar zijn staat papa bij het raam, jammer, het is tijd! We springen tot 10. Tot volgende week!'

bottom of page