top of page

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik als ouder iets doen voor de vereniging?

Als u het leuk vindt om mee te denken over alles wat binnen de vereniging speelt, bent u van harte welkom om ons bestuur te versterken. Mail het secretariaat of vraag informatie aan via de huidige bestuursleden. Ook bij uitvoeringen of het organiseren van wedstrijden kunnen wij altijd hulp gebruiken. Of misschien is een jurycursus wel iets voor u? Wist u ook dat u bij het online winkelen via SponsorKliks gratis onze vereniging financieel kunt helpen?

 

Welke kleding is geschikt om te dragen tijdens de lessen?

Het belangrijkste is dat uw kind kleding draagt waarin hij of zij lekker kan bewegen. Let u er verder op, dat de schoenen geen gladde zool hebben. Dit is erg gevaarlijk tijdens het rennen en klauteren. De leiding ziet er ook op toe dat er geen schoenen met gladde zool gedragen worden. 

 

Zijn de deelnemers verzekerd?

Onze leden zijn lid van de KNGU en daarmee ook verzekerd. Daarnaast worden onze lessen uitsluitend verzorgd door bevoegde leiding. 

 

Hoe kan mijn kind lid worden van de selectie?

Op deze website staat onder het kopje 'Turnen' alle informatie over onze turngroepen. Jaarlijks organiseren we proeflessen. Tussentijds instromen kan daarnaast alleen vanuit de gymgroepen op woensdag. Voor meer informatie kunt u Minke Sluiter mailen. 

Mogen ouders kijken tijdens de lessen?

Wij organiseren een- of tweemaal per jaar speciale kijklessen, waarbij ouders welkom zijn om in de zaal te komen kijken. Buiten deze lessen om, is dit niet toegestaan. Doordat ouders bij het raam naar binnen kijken kan er onrust ontstaan tijdens de les. Kinderen raken afgeleid of letten niet meer op wat ze doen. Daarom mag dit alleen de eerste en laatste vijf minuten van een les, bij het brengen en halen. Wacht u de hele les? Aan de ronde tafel in de kantine kan dit prima. 

 

Waar kan ik mijn kind afmelden bij ziekte?

Vanwege privacyredenen staan de telefoonnummers van onze trainers niet online. U kunt de hoofdleiding persoonlijk om hun nummer te vragen, want afmelden via WhatsApp is makkelijk en handig. U kunt ook uw telefoonnummer doorgeven. Dit is heel fijn voor de leiding om te hebben, voor het geval een kind tijdens de les ziek wordt of als er iets anders gebeurt waarbij we u willen bereiken. 

Hoe gaan jullie om met privacy?

Wij vinden het leuk om op de site en via Facebook te laten zien wat wij allemaal doen tijdens onze lessen. Als u het niet prettig vindt dat er beeldmateriaal van uw kind online komt, kunt u dit doorgeven via een e-mail aan het secretariaat. Wij zullen de leiding inlichten en hier rekening mee houden. Onder het kopje 'Regels en afspraken' vindt u informatie over ons beleid inzake Privacywetgeving en Veilig Sportklimaat.

bottom of page