top of page
naamloos.png

Wat is SponsorKliks?

Met SponsorKliks kan iedereen nu  Gymvereniging Gendringen sponsoren, zonder dat het je een cent extra kost!


Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen geld in de clubkas. Ook kun je bij ontzettend veel verschillende aangesloten webwinkels, zoals Hema, Albert Heijn, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Greetz bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Gymvereniging Gendringen. 

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de rekening van Gymvereniging Gendringen. Of je nu rechtstreeks naar de Bol.com app gaat, of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

Hoe kan ik helpen?

Als u de volgende keer online inkopen doet, ga dan eerst via de website SponsorKliks.nl en toets Gymvereniging Gendringen in. Als u dan naar uw webwinkel gaat, levert dit ons wat op! Het kost u een klein beetje extra tijd en moeite, maar wat u een paar seconden extra kost, betekent voor ons welkome extra inkomsten!

Waarom doen wij mee?

Een gymvereniging heeft, in vergelijking met bijvoorbeeld een voetbalvereniging, minder inkomsten buiten de contributie om. Wij hebben geen kantine of sponsoren die borden in de zaal hangen. Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde leiding, wij investeren in hun opleidingen en bijscholingen. Ook geven wij hen een passende vergoeding.

De komende jaren gaan wij steeds minder subsidie ontvangen. Toch is ons doel om de contributie zo laag mogelijk te houden, want wij vinden het belangrijk dat onze lessen toegankelijk blijven voor zoveel mogelijk leden. Met SponsorKliks kan iedereen op een makkelijke manier - en gratis - een steentje bijdragen. Het enige wat u hoeft te doen is, bij elke online aankoop even nadenken... 'Kan deze ook via SponsorKliks?'

Kan ik zien hoeveel er gespaard is?

U kunt de app SponsorKliks downloaden (via deze app kunt u ook online winkelen bij de deelnemende webshops en zo de vereniging helpen!) of via de website aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan kunt u ons transactieoverzicht bekijken. Momenteel (23-8-'18) staat de teller op € 55,36.

Sponsorkliks-uitleg.png
bottom of page