top of page

Ouderkindgym

Als kinderen kunnen lopen, mogen ze starten met ouderkindgym.

Tijdens deze les gymmen kinderen samen met ouders en oefenen ze allerlei vaardigheden, gericht op de fijne en grove motoriek. De zaal staat vol toestellen, waar de kinderen zich op kunnen uitleven, maar we werken ook met muziek en klein sport- en spelmateriaal. 

De twee groepen ouderkindgym zijn op zaterdag en de lessen duren 45 minuten. Op dit moment zitten beide groepen vol en werken we met een wachtlijst. Je kunt Anouk mailen voor een plek op deze lijst, zij informeert je dan wanneer er weer ruimte vrijkomt op 1 van beide lessen (anouk-putman@hotmail.com).

Op het moment dat je kind over het parcours vliegt en bijna alles zelfstandig kan, is het tijd om over te stappen naar de gymles van 10.30-11.30 uur. Dan is er meer uitdaging!

zaterdaggym.jpg

'Yes, ik kan lopen! Nu mag ik eindelijk naar de gym en mama gaat mee. Wat een grote gymzaal en wat veel toestellen, het lijkt wel een speeltuin! Ik pak eerst een bal en voetbal met mama, tot Anouk zegt dat we in de kring gaan. Ze leest de namen op. Moeilijk, stilzitten in de kring! Anouk doet de muziek aan en ik ren achter mama aan. Daarna mogen we op de toestellen. Ik spring, rol, klim, ren en kruip en glijd en schommel... als het moeilijk is, geeft mama mij een hand. Hè? Anouk roept dat het tijd is voor het laatste rondje. Nu al? Als we weer in de kring gaan, heeft iedereen rode wangen. Ik doe mijn handen op mijn rug want we gaan 'dikke duim' zingen. Tot volgende week!'

bottom of page