Ouderkindgym

Als kinderen kunnen lopen, mogen ze starten met ouderkindgym.

Tijdens deze les gymmen kinderen samen met ouders en oefenen ze allerlei motorische vaardigheden. De zaal staat vol toestellen, waar de kinderen zich op kunnen uitleven, maar we werken ook met muziek en klein materiaal. 

Er zijn twee groepen ouderkindgym op zaterdag en de lessen duren 45 minuten. Er is geen verschil tussen beide lessen en bij beide groepen is momenteel geen wachtlijst. Kom dus eens meedoen, of mail Elke voor meer informatie.

Op het moment dat je kind over het parcours vliegt en bijna alles zelfstandig kan, is het tijd om over te stappen naar de peutergym :).

zaterdaggym.jpg

'Yes, ik kan lopen! Nu mag ik eindelijk naar de gym en mama gaat mee. Wat een grote gymzaal en wat veel toestellen, het lijkt wel een speeltuin! Ik pak eerst een bal uit de kast en voetbal met mama, tot Elke zegt dat we in de kring gaan. Ze leest de namen op. Moeilijk, stilzitten in de kring! Elke doet de muziek aan en ik ren achter mama aan. Dan mogen we op de toestellen. Ik spring, rol, klim, ren en kruip en glijd en schommel... als het moeilijk is, geeft mama mij een hand. Hè? Elke roept dat het tijd is voor het laatste rondje. Nu al? Als we weer in de kring gaan, heeft iedereen rode wangen. Ik doe mijn handen op mijn rug want we gaan 'dikke duim' zingen. Tot volgende week!'