top of page

Praktische informatie

Kleding & schoenen

- Draag tijdens de gymles prettig zittende kleding, waarin je makkelijk beweegt. Het wordt meestal wel warm, dus een shirt met korte mouwen of hemdje met korte broek is vaak het prettigst.

- Kinderen mogen op blote voeten gymmen, of op sportschoenen of gymschoentjes, die alleen binnen gedragen worden. Voor de allerjongste kinderen zijn sokken met een antisliplaag vaak prettig. 

- Gymschoentjes met een gladde zool zijn niet toegestaan, deze zijn erg onveilig op de vloer van onze gymzaal. Let bij de aanschaf van deze schoentjes dus goed op de zool.

- Vanwege de veiligheid met het vangen en hulpverlenen, mogen kinderen geen sieraden dragen en moeten lange haren in een staart, vlecht of knot worden gedragen. 

Bijzonderheden

Als er bijzonderheden zijn rondom uw kind, geef dit dan door aan de leiding. Als uw kind bijvoorbeeld op doktersadvies gymt, of bepaalde allergieën of medicatie heeft, is het prettig dat de leiding hiervan op de hoogte is en er waar mogelijk rekening mee kan houden. Wilt u er ook aan denken, dit door te geven als uw kind doorschuift naar een groep met andere leiding?

onderkant schoentje 1.jpg

GOED!

onderkant schoentje 2.jpg

FOUT!

bottom of page