AANMELDEN

· U heeft altijd recht op drie gratis proeflessen, voordat u beslist of u een lidmaatschap wilt aangaan;

· Aanmelden gaat via een aanmeldingsformulier. U kunt het formulier via de PDF-knop downloaden, of bij de leiding een geprint formulier vragen. 

· Bij aanmelding wordt eenmalig € 10,- inschrijfgeld afgeschreven;

· De contributie wordt rond het begin van iedere maand afgeschreven;

Aanmeldformulier augustus 2020

CONTRIBUTIE

Dit zijn de contributiebedragen, vastgesteld per 1 september 2020. In maart 2021 wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering weer bekeken of de contributiebedragen per 1 september 2021 gelijk blijven of wijzigen.

Sportfit 60+, Werelddans
€ 10,50 per maand
Heren volleybal
€ 35,70 per kwartaal
Dynamic Dancers
€ 11 per maand*

* Naast de contributie, wordt bij de Dynamic Dancers jaarlijks in november € 30,- eigen bijdrage afgeschreven voor de huur van alle materialen die nodig zijn bij optredens, zoals kleding, dansschoenen en haaraccessoires. Als u in drie termijnen wilt betalen, mail dan voor 15 oktober naar het secretariaat.

AFMELDEN

Gaat u het lidmaatschap beëindigen? Geef dit dan eerst door aan de leiding van de groep. Daarnaast kunt u via een e-mail naar info@sportenspelgendringen.nl het lidmaatschap schriftelijk opzeggen. 

Afmelding kan per maand. Geeft u de afmelding voor de 10e van de maand door, dan gaat de afmelding de volgende maand in. Bijvoorbeeld, afmelding op 9 maart betekent het lidmaatschap beëindigen per 1 april. Afmelding op 10 maart betekent het lidmaatschap beëindigen per 1 mei.

Voor de Dynamic Dancers gelden afwijkende regels met betrekking tot afmelden, omdat je als groep een seizoen lang samen werkt. Bovendien worden er kosten gemaakt die verspreid over het jaar betaald worden via de contributie. Afmelden voor deze groep kan vanaf 1 mei tot en met 9 september. Meld je buiten deze periode af? Dan gaat je afmelding in per 1 mei en wordt de contributie tot en met april afgeschreven.