AANMELDEN

· U heeft altijd recht op drie gratis proeflessen, voordat u beslist of u een lidmaatschap wilt aangaan;

· Aanmelden gaat via een aanmeldingsformulier. U kunt het formulier via de PDF-knop downloaden, of bij de leiding een geprint formulier vragen. 

· Bij aanmelding wordt eenmalig € 10,- inschrijfgeld afgeschreven;

· De contributie wordt rond het begin van iedere maand afgeschreven;

Aanmeldformulier

CONTRIBUTIE

Dit zijn de contributiebedragen, vastgesteld per 1 juni 2018. In maart 2019 tijdens de Algemene Ledenvergadering is besloten dat deze ook voor het nieuwe seizoen blijven gelden.
In maart 2020 wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering weer bekeken of de contributiebedragen per 1 augustus 2020 gelijk blijven of wijzigen.

 

Sportfit 60+, Werelddans
€ 10,20 per maand
Heren volleybal
€ 23,90 per kwartaal
Dynamic Dancers
€ 9,90 per maand*

* Naast de contributie, wordt bij de Dynamic Dancers jaarlijks in november € 30,- eigen bijdrage afgeschreven voor de huur van alle materialen die nodig zijn bij optredens, zoals kleding, dansschoenen en haaraccessoires. Als u in drie termijnen wilt betalen, mail dan voor 15 oktober naar het secretariaat.

AFMELDEN

Gaat u het lidmaatschap beëindigen? Geef dit dan eerst door aan de leiding van de groep. Daarnaast kunt u via een e-mail naar info@sportenspelgendringen.nl het lidmaatschap schriftelijk opzeggen. 

Afmelding kan per maand. Geeft u de
afmelding voor de 10e van de maand door, dan gaat de afmelding de volgende maand in. Bijvoorbeeld, afmelding op 9 maart betekent het lidmaatschap beëindigen per 1 april. Afmelding op 10 maart betekent het lidmaatschap beëindigen per 1 mei.

Voor de Dynamic Dancers gelden afwijkende regels met betrekking tot afmelden, omdat je als groep een seizoen lang samen werkt aan optredens. In de infobrief op de pagina van de Dynamic Dancers staan hierover de afspraken. 

© 2019 by M.S.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now