Grote clubactie 2020.jpg

Grote Clubactie 2020

Ook dit jaar willen we onze leden weer vragen om ons te helpen door mee te doen met de Grote Clubactie! Met de inkomsten van deze actie kunnen wij ervoor zorgen dat de contributie laag blijft en dat onze leden veilig en met plezier blijven sporten. We schaffen met de opbrengst bijvoorbeeld nieuwe materialen of kleding aan.

Vorig jaar verkocht Dynamic Dancer Esmee van de Manakker de meeste loten: maar liefst 39 stuks! De totaalopbrengst was € 1224,20! We hopen dat we ook dit jaar weer op de inzet van onze leden mogen rekenen bij de lotenverkoop!

clubactiewinnaar2019.jpg
coronaproof clubactie.jpg

Niet langs de deur... maar coronaproof loten verkopen!

Vanwege de coronamaatregelen kiezen wij dit jaar voor een volledige online lotenverkoop. We gaan niet langs de deuren met een papieren boekje, maar verkopen loten via onze online clubpagina. Kopers kunnen via deze pagina loten kopen om onze verenigingen te steunen! Bij de aankoop van de loten typ je in van welk lid je een lot koopt en zo houden we bij welk lid de meeste loten verkoopt.

 

Verkoop mee vanaf 19 september!

Vanaf 19 september mag je starten met de lotenverkoop. Dit jaar maakt het dus niet uit of het regent of sneeuwt, verkopen doe je gewoon vanuit huis. Deel de link naar onze clubpagina met al jouw familie en kennissen, of vraag je ouders om deze te delen via social media! Vergeet niet te vragen of ze jouw naam noteren bij 'Ik koop een lot van' en maak kans op een leuke attentie.
De link is: https://clubactie.nl/lot/gymvereniging-gendringen/458018

Voorbeeldtekstje dat je kunt gebruiken:

Dag allemaal,
 

Mijn naam is ... en ik ben lid van Gym-, Sport & Spelvereniging Gendringen. Ook dit jaar doet mijn club mee met de Grote Clubactie, om geld in te zamelen zodat wij veilig en enthousiast kunnen blijven sporten! Door de coronamaatregelen gaan we niet langs de deuren en verkopen we de loten dit jaar online. Ik zou het super vinden als je van mij een of meer loten wil kopen, om mijn club te steunen! Als je bij 'Ik koop een lot van' mijn naam invult, maak ik ook kans op een leuke attentie van mijn vereniging :). Het enige wat je hoeft te doen is de gegevens invullen via deze link: https://clubactie.nl/lot/gymvereniging-gendringen/458018 en je ontvangt de loten dan via e-mail. Namens de vereniging en namens mij, heel erg bedankt voor je hulp! 

Sportieve groetjes van ...