TURNEN

Als je thuis constant op de kop staat en na de gymles radslagen blijft oefenen door de woonkamer... is turnen misschien iets voor jou. Bij Gymvereniging Gendringen hebben wij turnlessen voor meisjes vanaf 6 jaar. Ook hebben wij een seniorenturngroep.

 

Turnen is een uitdagende sport, waarbij je steeds nieuwe en moeilijkere onderdelen leert. We oefenen om op turnwedstrijden de mooiste oefeningen te laten zien op sprong, brug, balk en vloer.

 

Voor de wedstrijdturngroepen word je geselecteerd vanuit de gymgroepen. Wij organiseren regelmatig proeflessen, waaraan je mee kunt doen om te kijken of jij turnen leuk vindt. Na deze proeflessen bepaalt de leiding of je lid kunt worden van de selectie. Je turnt 2 of 4 uur in de week, afhankelijk van je leeftijd en niveau. 

Heb je vroeger geturnd en mis je het nog steeds? Of wil je de turnsport eens uitproberen? Dan is de seniorenturngroep iets voor jou. Deze groep is geschikt voor elk niveau, vanaf 16 jaar. Samen met elkaar werken we elke vrijdag aan allerlei turnvaardigheden.

Voor vragen over wedstrijdturnen: e-mail naar Minke Sluiter via minkesluiter@hotmail.com.

 

© 2020 by M.S.
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now