Seniorenturngroep

Turnen is een prachtige sport en wat ons betreft geschikt voor alle leeftijden! Als je er mee opgegroeid bent, denk je vast nog met veel plezier terug aan je turntijd. Als turnsters stoppen, is het vaak lastig om diezelfde passie terug te vinden in een andere sport.

Daarom hebben wij een turnuurtje opgericht voor senioren. De leeftijd van onze deelnemers ligt nu tussen de 25 en 40 jaar. Enthousiaste turn(st)ers van alle leeftijden en elk niveau zijn welkom om te komen meedoen!

Elke vrijdagavond trainen wij samen met de oudere wedstrijdturnsters, van 18.45 uur tot 20.00 uur. De lessen worden gegeven door Bo of Minke.
 

Wij hebben genoeg materialen om je, op je eigen tempo, op een veilige manier, van alles te leren. Niets moet, alles kan en... je bent nooit te oud om te leren!

 

Wie dat wil, heeft ook de mogelijkheid om deel te nemen aan turnwedstrijden en wordt daar ook door ons begeleid.

De eerste 3 proeflessen zijn gratis, daarna kun je lid worden. De contributie is € 13,- per maand. Als je geen vast lidmaatschap kunt of wilt aangaan en af en toe en losse training wil volgen, kan dat. Je betaalt dan € 5,- contant per training. Deze doen we in een spaarpotje van de club.

article-2202811-14FF9379000005DC-683_634